Je hoofd en haar in vertrouwde handen

Bij Haik en Valentin Gacho ontvang je het beste voor je haar en voor je uitstraling. In onze gezellige en trendy salon kun je je haar laten knippen, kleuren en verzorgen door Haik . Bij Valentin laat je je verwennen door middel van een heerlijke, uitgebreide schoonheidsbehandeling. Wij werken met duurzame producten.
Vanwege onze complete behandelingen komen klanten graag bij ons terug. Wij bieden een gezellige en informele sfeer met daarnaast persoonlijke aandacht voor jou als klant. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen, van jong tot oud, is bij ons van harte welkom.

In 2011 begonnen wij met onze zaak Hair & Visage aan het huidige adres. Na vijf jaar in loondienst te hebben gewerkt, vond Haik het tijd om een eigen kapperszaak te beginnen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Valentin zag hier meteen de mogelijkheden voor een mooie schoonheidssalon. Onze zaak heeft inmiddels een metamorfose ondergaan. Wij zijn hier, iedere dag opnieuw, met veel passie voor ons vak aan het werk.

 

 

Call Now ButtonBel voor een afspraak